Je bekijkt nu Plenty of activities at TTV Amsterdam during Amsterdam Sports Week

Veel mogelijkheden bij TTV Amsterdam tijdens Amsterdamse Sportweek

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorised

Van 17 t/m 26 september vindt de Amsterdamse Sportweek weer plaats. Tafeltennisvereniging Amsterdam organiseert tal van activiteiten om kennis te maken met de tafeltennissport en de vereniging. Alle activiteiten vinden plaats in de paarse zaal van sporthal Laan van Spartaan, Rinus Michelslaan 26 in Amsterdam, naast het OLVG West.

Voor de jeugd zijn er open trainingen op vrijdag 17, maandag 20 en vrijdag 24 september van 17.00 – 18.00u. Speciaal voor meisjes is er op woensdag 22 september een meisjes-clinic van 18.00 – 19.00u.

Voor 55+ senioren zijn er open trainingen op vrijdag 17, dinsdag 21 en vrijdag 24 september van 16.00 – 17.00u. Ook is er speciaal voor 55+ geïnteresseerden een kennismakingsclinic op woensdag 29 september van 18.00 – 19.00u.

Voor alle activiteiten geldt: aanmelden is niet verplicht maar we vinden het wel fijn en het kan via info@ttvamsterdam.nlDaarop kun je ons ook mailen voor de mogelijkheden voor jongere senioren om bij ons te trainen of te spelen.

Tafeltennis is een sport waarmee je op elke leeftijd kunt starten en ook als je jarenlang niet hebt gesport. Bij ons werk je rustig aan je conditie en techniek. TTV Amsterdam is een gezellige vereniging met zowel topsporters als recreanten op alle niveaus. Bij TTV Amsterdam kun je als kind ook lid worden waarbij het Jeugdfonds Sport (www.jeugdfondssportencultuur.nl) de contributie betaalt.