Je bekijkt nu Additional coaching for 50+ seniors at TTV Amsterdam

Extra coaching voor senioren 50+ op maandagen en dinsdagen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorised

Zoek je een sport die intensief maar ook gezellig is, met een laag blessurerisico en waarvoor je niet per se piepjong meer hoeft te zijn? Dan is tafeltennis bij TTV Amsterdam de sport voor jou!

Wij trainen in de moderne en ruime sporthal Laan van Spartaan, naast het OLVG West. Je wordt dan getraind door trainers die hun sporen meer dan verdiend hebben. Dankzij hun focus, enthousiasme en humor boek je snel veel vooruitgang.

We zijn een leuke en enthousiaste trainingsgroep aan het opbouwen. Om tafeltennissen bij TTV Amsterdam nog aantrekkelijker te maken introduceert de vereniging extra coaching op maandag en dinsdag, en is er na afloop napraten. Dat is juist in deze tijd heel belangrijk! Het aanbod is nu als volgt:

Maandagen: 17.30 – 19.00: half uur coaching, half uur vrij spelen en half uur napraten
Dinsdagen: 17.15 – 18.45: half uur coaching, half uur vrij spelen en half uur napraten
Vrijdagen: 15.30 – 17.00: vol uur training en half uur vrijspelen of napraten.

Wie geïnteresseerd is kan zich aanmelden voor een vrijblijvende proeftraining via info@ttvamsterdam.nl. Batjes hebben we te leen. Uiteraard nemen we alle corona-regels in acht. De tafeltennistafels staan op ruime afstand van elkaar, en we reinigen de materialen regelmatig. Zodra de richtlijnen dat weer toestaan zorgen wij voor een drankje of wat lekkers tijdens het napraten! Wees welkom!