Background Heading

TTV Amsterdam

TAFELTENNIS VERENINGING

TAFELTENNIS: ÉCHTE SPORT!

Tafeltennis wordt in Nederland vaak gezien als een activiteit voor op de camping. Jammer, want deze sport is zoveel meer dan dat. Bij TTV Amsterdam benaderen we tafeltennis dan ook als echte sport, met alle voordelen die er bij komen kijken. Welke dat zijn? Nou, de lijst is lang: tafeltennis stimuleert onder andere de oog-handcoördinatie, het reactievermogen, de algehele en fijne motoriek, de balans, de alertheid, én de hersenen (er zijn zelfs wetenschappelijke aanwijzingen dat tafeltennis kan helpen om dementie te voorkomen)! Daarbij is het ook nog een heel sociale, veilige en portemonneevriendelijke sport: je speelt altijd samen, de kans op blessures is klein en de kosten zijn beperkt. Ten slotte is tafeltennis echt een sport voor iedereen: voor jong (vanaf 4) en oud (tot 120), dik en dun, man en vrouw, homo en hetero, wit en zwart, en ga zo maar door.

Bij TTV Amsterdam is iedereen dan ook welkom!

Trainingsschema

Dit is het normale clubtrainingsschema. Dit schema kan van week tot week variëren, afhankelijk van de feestdagen. Bekijk onze daadwerkelijk trainingsschema op de clubpagina.

Team 1, 2 & 3, Seniors & invited players

Maandag 18:30 - 20:30