10.000 uur naar uitmuntendheid


Training en spelerontwikkeling

TTV Amsterdam is toegewijd aan het verbeteren van het vermogen en de prestaties van al haar leden, ongeacht hun vaardigheidsniveau. Hieronder vind je een selectie video's om je te helpen het soort training te leren dat TTV Amsterdam doet.

TTV Amsterdam is zeer gelukkig en trots op de vaardigheden van Hanna & Yana bij het begeleiden van de spelerontwikkeling. Yana is een actieve internationale speler en een van de Nederlandse topspelers. Daarnaast is ze internationaal een zeer gerespecteerde trainer en heeft ze vele jonge Nederlandse spelers tot zeer hoge niveaus helpen ontwikkelen. Het hebben van een toptrainer en speler geeft leden van TTV Amsterdam een enorm voordeel en je kunt een deel van haar talent zien op deze site.

TTV Amsterdam Club training

Elke week organiseert TTV Amsterdam uitgebreide trainingssessies voor verschillende spelersniveaus. We hebben 3 verschillende trainingsniveaus op 4 dagen per week, bekijk ons trainingsschema meer details.

RBT Training

Enkele topspelers van TTV Amsterdam doen dan ook mee aan de Regional Bonds Training (RBT). RBT-training wordt om de woensdag op onze thuislocatie gegeven, bekijk ons trainingsschema voor meer informatie.