Visie

TTV Amsterdam heeft een duidelijke visie:

  • Iedereen is welkom!
  • Het opleiden van jeugd staat voorop.
  • We leren kinderen niet alleen tafeltennissen, we willen ze ook normen en waarden meegeven: respect, sportiviteit, eerlijkheid, discipline, plezier.
  • Breedtesport en topsport zijn verbonden met elkaar. Topsport is een logisch gevolg van onze professionele opleiding.
  • Kinderen uit de eigen opleiding stromen door naar de senioren. Eventuele eredivisieteams worden in principe gevormd uit zelfopgeleide spelers. Wij zoeken geen kinderen of senioren van andere clubs om onze vereniging sterker te maken; wij maken onze eigen spelers sterk! Uitzonderingen zijn mogelijk, maar alleen als die in het belang zijn van onze eigen spelers.
  • Het belang van de vereniging gaat altijd voor het belang van een ploeg of individu.

Huidige week trainingsschema

TTV Amsterdam follows the NTTB COVID-19 Protocols.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag

Omgangsregels

Bij TTV Amsterdam staat sportiviteit op de eerste plaats en om dit te waarborgen hebben we te maken met omgangsregels. De regels gelden niet alleen voor de spelende jeugd, maar ook voor de begeleiders en/of ouders van de jeugd. Wij hechten hier veel waarde aan en zetten ons in om deze te handhaven.

The Team

Privacy Principals

TTV Amsterdam is een kleine club, maar we nemen uw privacy serieus. U kunt onze formele privacyregels gedetailleerder bekijken, maar we wilden ze in eenvoudige bewoordingen aan u uitleggen.

TTV Amsterdam is officieel opgericht bedrijf met een KVK-registratie (Nr .:56688040). Neem contact met ons op als u onze oprichtingsdetails wilt zien.