STEUN ONZE CLUB DOOR SPONSORKLIK TE GEBRUIKEN

TTV Amsterdam probeert op verschillende manieren geld in te zamelen zodat we onze lidmaatschapskosten zo laag mogelijk kunnen houden. Een van de manieren waarop we dit doen is om leden en hun families aan te moedigen om via onze online links bij veel populaire winkels te kopen, door de links op deze site te gebruiken TTV Amsterdam krijgt een commissie van 1-5% op uw aankoop. Dit heeft geen invloed op de kosten van wat u koopt, maar het is een geweldige manier om ons extra geld te geven.

Er zijn veel bedrijven die hieraan deelnemen en hieronder zijn enkele waarvan we denken dat dit de meest voorkomende winkels zijn die u kunt gebruiken. Als je TTV Amsterdam wilt helpen, moedig je familie en vrienden aan om de bestellingen te plaatsen via de onderstaande links, elke cent telt! Als u een winkel op SponsorClick ziet die niet in de onderstaande lijst staat en u wilt dat we deze hieronder toevoegen, laat het ons dan weten!

Als u de volledige lijst wilt zien, alstublieft klik hier. Het enige wat u hoeft te doen is op het pictogram van de winkel klikken en uw bestelling plaatsen!