Je bekijkt nu Table tennis at TTV Amsterdam: Both challenging and fun

Tafeltennissen bij TTV Amsterdam: uitdagend en gezellig

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Uncategorised

Tafeltennisvereniging Amsterdam is op zoek naar nieuwe jeugdleden. Vanaf 3 september kun je elke maandag en vrijdag tussen 17.00 – 18.00u vrijblijvend een proeftraining volgen in onze mooie sporthal Laan van Spartaan naast het OLVG West.

TTV Amsterdam heeft een van de grootste jeugdafdelingen van de regio en de beste trainers. Daardoor groei je snel. Je kunt op elke leeftijd met tafeltennis starten, maar tussen 8 – 12 jaar is ideaal. Tijdens de trainingen werken de leden toe naar verschillende levels, wat uitdagend is. Onze jeugdleden trainen een tot drie keer per week en de trainingen zijn intensief maar ook gezellig en nationale topspelers en gezelligheidsspelers trainen bij TTV Amsterdam naast elkaar. We hebben bijna even veel jongens als meisjes onder de jeugdleden. Naast het tafeltennis zijn er ook gezelligheidsactiviteiten en zetten de leden zich in voor de stad.

Bij TTV Amsterdam vinden we het belangrijk dat sport voor elk kind bereikbaar is. Met Stadspas of vergelijkbaar inkomen kan de contributie door het Jeugdfonds Sport worden betaald. Nieuwsgierig? Kom dan vanaf 3 september langs op maandag of vrijdag tussen 17.00 – 18.00u in de paarse zaal van sporthal Laan van Spartaan. Bij aanmelding vooraf op info@ttvamsterdam.nlzorgen we dat er een oefenbatje voor je klaarligt. Meer info staat op www.ttvamsterdam.nl .