Regionale Bondstraining Groep 1

De NTTB heeft weer een, dit keer coronavast, programma opgezet voor ambitieuze jeugdspelers. Hieronder vind je wat meer informatie over de training najaar 2020.

Over de trainer:

Yana Timina is een speler op Nederlands topniveau en is al jaren Nederlands topcoach. Zij kenmerkt haar trainingen met “hard werken voor goede resultaten”. Inzet en commitment is troef. De spelers worden op alle fronten extra getraind zowel op fysiek, techniek als conditioneel.

En de ondersteunende trainers voor de eerste en tweede groep dit najaar:

Yuwei Grijpink. Yuwei is afkomstig van de verenigingen The Victory, HTC en DOV. Ze is in het bezit van een TT2 diploma en heeft bij de jeugd op landelijk niveau gespeeld.
Willem Bakers. Willem is afkomstig van de vereniging VTV. Verder ondersteunt Willem Yana al een aantal seizoenen bij de RBT van afdeling Midden.

Data en tijden en locatie:

De trainingsgroepen zijn ingedeeld in 2 groepen. Groep 1 zijn alle spelers die een niveau beheersen tot de 1de klasse in hun eigen competitie. Groep 2 zijn alle spelers die 1ste klasse of hoger spelen.

Er wordt elke 14 dagen getraind. In totaal zeven trainingen dit najaar.

De locatie voor trainingen is TTV Amsterdam - Sporthal Laan van Spartaan.

Financiële bijdrage:

Het afdelingsbestuur heeft net zoals voorgaande jaren besloten om een financiële bijdrage te vragen van de ouders/spelers ter gedeeltelijke dekking van de te maken kosten. Het tarief bedraagt voor deze 7 trainingen € 30,- en wordt bij de vereniging van de speler/speelster geïnd.

Opgeven:

Je moet je voor 6 september formeel registreren als je mee wilt doen. Als de trainingen overtekend zijn, vindt er een selectie plaats. We hopen je te zien in de trainingsruimte!!

dagen

uren

minuten

secondes